Lobbyplan

Uw lobbyplan op orde

Iedereen kan lobbyen, het is een kwestie van doen. Belangrijk is wel dat je focus aanbrengt een lobbyplan hebt. Wij helpen u daar graag bij. Samen maken we in één werkdag uw lobby. Voor organisaties die een uitdaging hebben en geen of weinig ervaring hebben met lobby.

Waarom een lobbyplan?

Lobbyen is iets van de lange adem. Soms duurt het jaren voordat u uw doel hebt breikt. Voor een succesvolle lobby is het belangrijk dat je weet wat je precies wilt bereiken en bij wie. Ook is het belangrijk dat je een goed verhaal hebt. Dit leg je allemaal vast in een lobbyplan. Het zorgt voor focus en consequent handelen, bij alle betrokken collega’s.

Resultaat van de sessie

Na de sessie ontvangt u uw analyses,  kernboodschappen, lobbystrategie en actieplan. Tijdens de sessie maken we bovendien u en uw naaste collega’s vertrouwd met de logica van effectieve belangenbehartiging. U weet wat u te doen staat én waarom: een kwestie van doen!

Lobbyplan opstellen?

Neem contact op met Michiel Krijvenaar. Hij maakt graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met u en één van onze specialisten.

Telefoon: +31 (0)6 50 12 26 45

E-mail: directie@lobbyvakschool.nl

directie@lobbyvakschool.nl